SiblingsFactory verandert concept

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door ELLE België
SiblingsFactory verandert concept

siblingsuitg

SiblingsFactory, de vintage boetiek om de hoek van de Dansaertstraat, verkoopt vanaf nu enkel online. Voor klanten die de kleren en de producten in levenden lijve willen passen en keuren is er een nieuwe showroom.

De boetiek, gekend om haar unieke verzameling ontwerpers, zeldzame merken en vintage meubilair, stopt met de pure offline verkoop van producten. Ze lanceren in de Barthélémylaan een nieuw concept: een showroom waar men - op afspraak - terecht kan om kennis te maken met de producten.

Er verandert wel niets aan de inhoud: het lifestyleconcept dat Marie de Moussac en Sébastien Bouchet creëerden blijft behouden. Zij selecteert de mode, hij restaureert en herschildert de deco objecten.

Op de website vind je merken terug zoals Aime – Alma da Onda, A Peace Treaty, Cheap Monday, Commune de Paris, Cuisse de Grenouille, Delphine Delafon, Doux Me, Heimstone, Hentsch Man, Le Mont Saint Michel, Melinda Gloss, Monsieur Lacenaire, Rains, Studio Nicholson, Thomsen, TL180, Valentine Gauthier, Waiting for the Sun...

 Waar? Showroom SiblingsFactory, boulevard Barthélémylaan 20, Brussel