ELLE Beats: de favorieten van Elisabeth Ouni

Geüpdatet op 11 Januari 2019 door Isabelle Vander Heyde
ELLE Beats: de favorieten van Elisabeth Ouni
elisabeth ouni
(Eva Vlonk)

Blogster, DJ, model, PR-experte en professionele polaroid jager: het visitekaartje van Elisabeth Ouni leest als een boek, haar ELLE playlist ook trouwens.

Uren backstage rondhangen, tegendraadse managers en bodyguards ontdooien, de coulissen van menig concertzaal ontrafelen én uiteindelijk die felbegeerde ontmoeting met topartiesten waarmaken: dagelijkse kost voor Elisabeth, die voor haar blog A Polaroid Story de grootste wereldsterren op de hielen zit. Pharrell Williams, M.I.A., Whiz Khalifa en Ciara zijn maar een paar muzikale toppers die ze op de gevoelige plaat wist te vangen. Ontmoetingen die niet enkel mooie beelden opleverden, maar ook op muziekvlak sporen nalieten: onze landgenote staat ook zelf achter de draaitafels. Niet zelden spotten wij haar op modefeestjes, druk in de weer met haar hip-hop beats. Speciaal voor ELLE.be stelde ze een lijst samen met haar „favoriete lyrische R&B muziek, achtereenvolgens gerangschikt volgens verschillende thema’s: falling in love, the sex, the doubt, the heartbreak, the payback en uiteindelijk the reunion.”

Een playlist die leest als een roman en klinkt als een klok!

(Zin in meer muziek? Maak gratis een account aan op Deezer en geniet vanaf nu rechtstreeks van onze sound selectie -zonder account moet je het telkens slechts met de eerste 30 seconden stellen…)

Volg Elisabeths avonturen in creative town ook op Instagram.