Tinkerbell film in de maak

Gepubliceerd op 26 Mei 2015 door Isabelle Vander Heyde
Tinkerbell film in de maak

tinkerbell film

Driemaal raden wiè in de schoenen van het iconische elfje stapt…

Na Angelina Jolie, Lily James en Emma Watson kruipt ook Reese Witherspoon in de huid van een Disney schone. De actrice neemt straks de rol van Tinkerbell op zich in een spin-off van het welbekende Peter Pan sprookje. De trend om tekenfilms naar het witte doek te vertalen wordt daarmee vrolijk verder gezet. De prent, die voorlopig Tink werd gedoopt, brengt volgens insiders de avonturen van een verdwaalde Tinkerbell die haar weg naar Nooitgedachtland probeert terug te vinden.

Reese Witherspoon

Het is niet de eerste keer dat Peter Pan, in 1902 neergepend door de Britse toneelschrijver JM Barrie, wordt verfilmd. Bekende producties zijn onder andere Hook (1991) met Julia Roberts en Robin Williams in de hoofdrollen en Finding Neverland (2004) met Johnny Depp en Kate Winslet. Later dit jaar staat ook Pan met Hugh Jackman op de planning -je krijgt er trouwens ook een mini verschijning van Cara Delevingne als zeemeermin te zien.

Wanneer de opnames van Tink van start gaan en de exacte release datum ervan zijn nog niet bekend. Wel maakte Disney ondertussen bekend ook aan de remakes van Mulan, het Jungleboek en Pinocchio te werken. In afwachting daarop ben je even zoet met de trailer van Pan: