JBC en Rock Werchter bestaan 40 jaar en lanceren een mannencollectie

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door ELLE België
JBC en Rock Werchter bestaan 40 jaar en lanceren een mannencollectie

unnamed

JBC en Rock Werchter mogen dit jaar 40 kaarsjes uitblazen en vieren dit met de lancering van een mannencollectie die zowel het stoere karakter van het festival, als subtiele elementen bevat.

De collectie bestaat vooral uit zwarte en grijze tinten met een knipoog naar de geschiedenis van Rock Werchter. In de stukken zitten subtiele verwijzingen naar oude logo's en festivalbandjes verwerkt. Ook denim krijgt een plaats in het rock 'n roll verhaal.

JBC haalde zijn mosterd voor de collectie uit het boek "Rock Werchter sinds 1975" van Jan Delvaux, dat verscheen naar aanleiding van het 40-jarige jubileum van het festival. De collectie is voornamelijk geïnspireerd door de typische mannelijke festivalganger, maar kan net zo goed in de stad gedragen worden.

Vanaf 27 mei is de collectie te vinden in alle JBC-winkels. Leuk detail: wie een stuk uit de collectie koopt, krijgt een gratis mini magazine mee. Hierin staan de verhalen van enkele bekende Rock Werchter bezoekers zoals Guy Swinnen, Stijn Meuris en Sean Dhondt.  Zelf kan je ook een Werchter-herinnering inzenden vanaf 27 mei op de website van JBC. De winnaar van de leukste inzending wordt beloond met een duo combiticket voor Rock Werchter 2015.

jbc1

unnamed (1)