Faby lanceert webshop

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Laure Vandendaele
Faby lanceert webshop

FabyBoutique3

Het populaire Italiaanse nagellakmerk Faby lanceert een nagelnieuwe (!) webshop.

Klikken en lakken
Twee jaar nadat nagellaklabel Faby in België geïntroduceerd werd, acht het Italiaanse merk de tijd rijp om uit te breiden met een Belgische webshop. Op www.fabyboutique.be vind je naast meer dan 200 kleurtjes ook een ruim assortiment aan verzorgingsproducten voor je handen en nagels. Het merk gaat er immers prat op dat mooi verzorgde nagels even belangrijk zijn als het kleurtje dat er achteraf op gaat. Zo bevat de Top Coat Fast Dry zelfs een UV-filter om ook de nagels te beschermen tegen schadelijke stralen van de zon.

Alle kleuren van de regenboog
Het aanbod in de webshop lijkt eindeloos. Naast de vaste collectie van niet minder dan 175 ‘European Classics’ zijn ook alle seizoenscollecties, waaronder de nieuwe lente-zomer collectie Faby Music, verkrijgbaar op de webshop. Bang om door de overdosis gekleurde bomen het bos niet meer te zien? Dat is nergens voor nodig. Dankzij de handige en overzichtelijke categorieën, spoor je in geen tijd je favoriete kleur, stijl of collectie op.

Dierenvrienden
Alle Faby nagellakken dragen het '5-free'-label en zijn dus vrij van DBP (dibutylftalaat), Tolueen, Formaldehyde, Kamfer en Formaldehyde Resin. Verder produceert Faby, in overeenstemming met de Europese richtlijnen, 100% cruelty free en wordt er niet getest op dieren.

FabyBoutique2

www.fabyboutique.be