Vero Moda strikt Britse zangeres

Gepubliceerd op 19 Mei 2015 door Laure Vandendaele
Vero Moda strikt Britse zangeres

VeroModaLilyAllen

Een nieuwe dag, een nieuwe modesamenwerking. Vandaag raakte bekend dat de Deense kledingketen Vero Moda een jaar lang de handen in elkaar slaat met een bekende Britse zangeres.

Om wie oh wie gaat het? Enkele tips: drie tepels, sneakers en jurk combo en Coco Cocoon. Dat kan niemand anders dan Lily Allen zijn! De 30-jarige Britse zangeres zal een jaar lang het gezicht zijn van het Scandinavische label dat zich eerder linkte aan Alexa Chung en Gisele Bündchen.

De keuze voor Lily Allen was snel gemaakt. 'Net als de klanten van Vero Moda is ze een modebewuste sterke vrouw met een eigen stijl en een flinke portie rock-'n-roll. Lily is een self-made woman die het ver geschopt heeft door gewoon zichzelf te blijven. Die attitude spreekt ons enorm aan, het is een plezier met haar te werken.', zegt hoofd van marketing Thomas Bay

Het is lang niet de eerste keer dat Lily Allen in aanraking met de modewereld komt. In 2009 was ze het gezicht van Chanels 'Coco Cocoon' handtassencollectie, niet veel later opende samen met haar zus Sarah Owens een boetiek met vintage kleding. Dat geluk bleef helaas niet duren en 'Lucy In Disguise' was in 2014 gedoemd om de deuren te sluiten. 'It's hard out there (for a bitch), zong Lily Allen in 2013. Het bleken profetische woorden op een vrolijke popmelodie.

Fans mogen Lily Allen vanaf augustus in alle Vero Moda winkel verwachten.

Bekijk hier de eerste beelden van de shoot die vandaag plaatsvond in Londen.

vmlily1

vmlily2

vmLily3

vmlily4