How to: het rode loper kapsel van Sienna Miller

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Isabelle Vander Heyde
How to: het rode loper kapsel van Sienna Miller

How to rode loper kapsel Sienna MillerSprookjesachtige verschijning voor Sienna Miller in Cannes, ontdek hier hoe je de look kopieert! 

De Britse actrice combineert haar zwarte sterrenjurk (Harry Potter alert!) met een kunstig ingevlochten kapsel. Een look die ook naast de rode loper potten breekt, wij denken dan vooral aan onze strandkapsels deze zomer...

Sienna Miller Cannes 2

Sienna Miller Cannes 3

 

Goed nieuws: hoe kunstig het ook oogt, moeilijk is deze haarstijl niet. Zelfs vrouwen met korte lokken kunnen zich een soortgelijk vlechtwerk aanmeten. Leer hier stap voor stap hoe het moet:

1/

Stap 1: Neem langs je hoofd twee lokken en kruis ze, herhaal die beweging door telkens een lok van de onderkant toe te voegen.

stap1

Stap 2: vlecht op die manier de hele zijkant van je hoofd en zet voorlopig vast met een elastiekje.stap2

2/

Stap 3: Doe hetzelfde aan de andere kant van je hoofd.stap3Stap 4: Vlecht de twee uiteindes op de traditionele manier verder en maak er een knoop mee. Die zet je vast met één elastiekje.

stap4

Stap 5: Nu rest je enkel nog de elastiek te verbergen. Dat doe je door de knoop naar binnen te draaien en vast te zetten met één of meerdere speldjes.

stap5