H&M gaat in zee met Balmain

Gepubliceerd op 18 Mei 2015 door Laure Vandendaele
H&M gaat in zee met Balmain

Balmain x H&M

Just in! H&M maakte zonet de nieuwe gastontwerper bekend en het werd niemand minder dan...Balmain. Dit najaar kan ook jij deel uitmaken van het Balmain Army! Klaar voor #HMBalmaination?

Al meer dan 10 jaar slaagt de Zweedse kledingketen H&M de grootste namen te strikken voor een samenwerking. Van Karl Lagerfeld tot Alexander Wang, de collecties groeien steeds uit tot een groot succes en zijn steevast in geen tijd uitverkocht. Dat zal dit jaar niet anders zijn. H&M slaat deze keer de handen in elkaar met Balmain, het Frans modehuis dat onder het bewind van de jonge ontwerper Olivier Rousteing uitgroeide tot een fashion favoriet van heel wat sterren. Denk maar aan de Kardashian Klan (Kendall is het gezicht van de campagne) en Kanye West.

Ontwerper Olivier Rousteing is bijzonder blij dat H&M hem benaderde voor deze samenwerking. 'Als ontwerper is het mijn grootste doel om tot mijn generatie te kunnen spreken. H&M biedt me de unieke kans om iedereen deel te laten uitmaken van de wereld van Balmain en om wereldwijde #HMBalmaination, een gevoel van samenhorigheid,  te creëren. Deze samenwerking voelt dan ook heel natuurlijk aan, H&M is een merk dat iedereen met elkaar verenigt. Het roept op tot eenheid en daar ben ik helemaal voor te vinden.', aldus de ontwerper.

De collectie, die bestaat uit kleren en accessoires voor mannen en vrouwen,  is vanaf 5 november wereldwijd in 250 verschillende winkels én online beschikbaar.

KendallJennerHMBalmin

Kendall Jenner droeg tijdens de Billboard Music Awards een stuk uit de collectie van Balmain voor H&M.

2015 Billboard Music Awards - Roaming Show

2015 Billboard Music Awards - Arrivals

#HMBalmaination

www.hm.com