H&M lanceert nieuwe beautylijn

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Laure Vandendaele
H&M lanceert nieuwe beautylijn

H&MBeautylijn

Nog meer leuk nieuws uit het H&M-kamp. Nadat de Zweedse keten de Home-collecties ook in ons land lanceerde, pakt H&M dit najaar uit met een nieuwe, bijzonder uitgebreide en heel erg fashionable make-uplijn!

Beauty is booming business en dat heeft ook H&M begrepen. De bestaande beautylijn van de Zweedse kledingketen wordt dit najaar dan ook vervangen door een gloednieuw en bijzonder uitgebreid beauty-aanbod. De vernieuwde collectie zal naast trendgevoelige make-up ook haarproducten, verzorgingsproducten voor het lichaam en beauty tools in het gamma hebben. Wereldwijd krijgen 900 winkels een aparte beautyafdeling waar de meer dan 700 mooi verpakte producten overzichtelijk uitgestald worden.

Al dat moois zal uiteraard ook in de online winkel (die sinds kort ook naar België verscheept!) te verkrijgen zijn.

Ook op beautygebied doet H&M een inspanning om hun impact op het milieu zo klein mogelijk te houden. Naast de premium lijn zal in de beautyafdeling van H&M ook een duurzame collectie waarvan de producten het Ecocert-label dragen te vinden zijn.

Het is dus nog wachten tot na de zomer voor we al dat moois kunnen testen. Maar aan de verpakkingen te oordelen ziet de collectie er alvast veelbelovend uit!

9205_PR_01_sRGB_300

9205_PR_02_sRGB_300

9205_PR_03_sRGB_300

9205_PR_04_sRGB_300

LEES OOK: H&M Home Antwerpen

LEES OOK: H&M Home Gent

LEES OOK: H&M lanceert Belgische webshop