Bewezen: Grappige mannen zijn beter in bed

Gepubliceerd op 12 Mei 2015 door Britt Valkenborghs
Bewezen: Grappige mannen zijn beter in bed
grappige
James Franco

Goed nieuws voor mannen met humor. Volgens onderzoek zijn zij namelijk beter in bed. En als de wetenschap het zegt, dan moet er toch iets van waar zijn... toch?

De Universiteit van Albany voerde een onderzoek, en de onderzoekers kwamen er achter dat vrouwen liever seks hebben met een man die hen aan het lachen maakt. Maar dat niet alleen, ze willen zelfs vaker seks én genieten er meer van. Daarnaast voelen zij zich veilig en verbonden met mannen die grapjes maken waar de vrouwen erg om kunnen lachen.

Antropoloog Gil Greengross verklaart dit als volgt. “People with a great sense of humor are attractive as mates and enjoy better mating success. This is especially true for men who use humor to attract mates, as humor is one of the most desired traits by women when choosing a mate.”

Maar oordeel niet te snel, voor dit onderzoek werd slechts een kleine groep vrouwen ondervraagd, dus deze resultaten zijn niet representatief voor de gehele vrouwelijke populatie. Toch, als je het ons vraagt slaan ze de nagel op de kop.

Bron: Psychology Today