10 x meest besproken selfies van Kim Kardashian

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Christin Ho
10 x meest besproken selfies van Kim Kardashian

kimkardashian

Kim Kardashian West zit niet om een stunt verlegen. De selfie queen neemt dagelijks 1200 selfies. Genoeg stof om ze samen te bundelen in haar langverwachte Selfish boek. Of hoe de narcistische socialite zichzelf kan blijven verkopen. Wij zetten de 10 meest memorable Kim K selfies op een rijtje.

1/

kimkardashian1

Sexy time met Kanye West is ook sexy time met de hele wereld. Kim Kardashian wachtte thuis ongeduldig op de rapper en deelde deze foto met hashtag #nofilter op Instagram en Twitter. Of wou ze stiekem laten zien dat haar zwangerschapskilo's waren verdwenen als sneeuw voor de zon?

2/

kimkardashian2

"Blonde hair don't care?" Na een weekje vertoeven in Parijs voor de modeweek dit jaar keerde Kim Kardashian terug naar de VSA en naar haar zwarte haren.

3/

kimkardashian2

97% van Kims selfies zijn getrokken in lingerie of bikini. Toont ze vandaag een streepje naakt of....? Deze selfie trok ze vorig jaar in Thailand, waar ze het idee ontwikkelde om een selfie boek te publiceren.

4/

kimkardashian3

Een normale auteur zou signeersessies organiseren om de uitgave van zijn boek onder de aandacht te brengen. Kim K. brengt zoals gewoonlijk haar volgers eerst op andere gedachten. Vijf dagen geleden postte ze deze selfie met de boodschap "En denk niet dat ik geen sexy foto's heb uitgekozen voor mijn boek."

5/

kimkardashian4

Eindelijk een selfie om haar zwangere buik te laten zien en niet haar standaard pruillip en Bambi-ogen.

LEES OOK: Kim Kardashian toont baby North aan de wereld

6/

kimkardashian5

Deze foto leidde leidde tot heel wat controverse. Samen met het Amerikaanse model Black Chyna toonde Kim zes maanden na de geboorte van North haar afgetraind lichaam. Experten zijn ervan overtuigd dat ze de foto heeft gephotoshopt. De misvormde opening van de deur van haar dressoir verraadt de bewerking van de foto.

7/

kimkardashian7

Een eerste blik op de bloedmooie trouwjurk van Kim Kardashian ontworpen door Riccardo Tisci.

LEES OOK: Eerste beelden trouw Kim Kardashian en Kanye West

8/

kimkardashian8

Kim Kardashian verschijnt zelden zonder schmink op Instagram. Voor Moederdag 2015 toonde ze haar ware gelaat.

9/

kimkardashian9

Zes maanden na de geboorte van North postte Kim Kardashian voor de allereerste keer een selfie met haar dochtertje. Spijtig genoeg zagen wij slechts een aantal schattige babyhaartjes.

10/

kimkardashian11

En uiteindelijk deze selfie als cover van het boek. Een bescheiden en oprechte foto? Wij moeten geen twee keer nadenken...