Sexy acteur voor Boss Parfums

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Laure Vandendaele
Sexy acteur voor Boss Parfums

theojamesboss

Boss is the boss als het op strikken van knappe acteurs aankomt. Ook hun nieuwe parfumambassadeur is eentje die her en der wat harten sneller doet slaan.

Spannend! Wie is de knappe jongeling die in de voetsporen van onder meer Jonathan Rhys Meyers, Gerard Butler, Ryan Reynolds en Jared Leto treedt?

BOSS Parfums_Announcement_Theo James[1]

Zeg maar hallo tegen Theo James, de Britse acteur die je ongetwijfeld kent als 'Four' uit de populaire 'Divergent' filmreeks. Nadat eerst de tienermeisjes bij bosjes voor de knappe Brit vielen, ging ook Boss voor de bijl. Het parfumhuis bood de uiterst charmante superster een baan als parfumambassadeur aan, een job die in het verleden al netjes door collega-acteurs zoals Ryan Reynolds en Gerard Butler werd uitgeoefend. Een job waar James bijzonder blij mee is. 'Het is een hele eer om deze parfums te mogen vertegenwoordigen. Boss vindt al jaren de perfecte balans tussen klassiek en eigentijds. Dat evenwicht spreekt me aan.' Volgens de altijd draaiende geruchtenmolen voelt Theo James zich ook aangesproken door niemand minder dan tegenspeelster Shailene Woodley. De twee sterren uit de 'Divergent'-filmreeks zouden al enkele maanden een relatie hebben, al beweert James zelf een (goed geparfumeerde) vrije vogel te zijn.