Beautyklassieker komt terug naar België

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Laure Vandendaele
Beautyklassieker komt terug naar België

egerie

Na een afwezigheid van 15 jaar komt maakt deze absolute beautyklassieker een  tijdelijke comeback in België. Snel zijn is de boodschap!

Happy Birthday Maybelline! Het Amerikaanse cosmeticamerk bestaat 100 jaar en viert die mijlpaal met een limited edition verjaardagscollectie. Dé absolute musthave van deze make-uplijn wordt zonder twijfel de speciale heruitgave van de Great Lash, de iconische roze mascara met groene dop die al meer dan 15 jaar niet meer in ons land verkrijgbaar is.

De Great Lash mascara kwam in 1971 op de Amerikaanse markt en groeide meteen uit tot een groot succes. De roze en groene pop-art tinten deden denken aan de ontwerpen van de toen enorm populaire designer Lily Pulitzer en maakten de mascara bijzonder herkenbaar. Bovendien was de Great Lash de allereerste mascara op waterbasis die gewoon met water en zeep en zonder wrijven verwijderd kon worden.

Make-upartiesten zweren bij deze absolute beautyklassieker met handig borsteltje en ook beroemdheden zoals Kate Hudson, Nicole Richie, Taylor Swift en Vanessa Hudgens zijn fan.

Tot vandaag gaat er elke 1,7 seconden wel ergens ter wereld een Great Lash over de toonbank. Behalve in België dan, want daar was de mascara de afgelopen 15 jaar niet meer verkrijgbaar. Maar daar komt binnenkort verandering in! Vanaf juli ligt de 100 Years Maybelline-collectie, die slecht in beperkte oplage verkocht zal worden, in de winkel. Beautyfans en nostalgici duiden die datum maar beter goed aan in hun agenda!

great-lash-mascara
De allereerste Great Lash mascara werd in 1971 in de Verenigde Staten gelanceerd
pack-queen-of-ny
100 jaar Maybelline collectie

 

Vanaf juli beschikbaar bij Di, Kruidvat et Colruyt