Belgisch beautymerk Cîme steunt Nepal

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Claire
Belgisch beautymerk Cîme steunt NepalDe universele Himalaya Balsem, 13,99€

cimesteuntnepal

Cîme skincare doneert de opbrengst van haar webshop gedurende enkele dagen integraal aan de slachtoffers van de aardbeving in Nepal.

Het Belgische Cîme heeft niet alleen fijne biologische gelaats- en lichaamsproducten in het gamma zitten, de twee dames achter het merk hebben ook een groot hart. Omdat ze voor hun ingrediënten samenwerken met boeren uit Nepal, en ze ter plekke al het 'little doctors' project van Nepal Trust steunen, willen ze de lokale bevolking een handje helpen na de zware aardbeving van 25 april.

De opbrengst van alle producten die tot en met zondag 10 mei verkocht worden via de webshop, gaat integraal naar het Earthquake Relief programma van Nepal Trust. Deze organisatie zet zich in om medicijnen, tenten, eten en filters voor schoon drinkwater te voorzien in het noorden van Kathmandu, de meest getroffen regio.

Wie nog op zoek is naar een fijne verrassing voor moederdag, hoeft dus niet langer te zoeken. Met de droge olie voor huid en haar of de universele Himalaya Balsem geef je ze niet alleen een multifunctioneel beautyproduct dat uit niets anders dan eerlijke, natuurlijke ingrediënten bestaat. Je steunt ook nog eens mama's - en hun geliefden - in Nepal, voor wie het vieren van moederdag nu wel het laatste van hun zorgen is.