VIDEO: Extreme contouring

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Laure Vandendaele
VIDEO: Extreme contouring

amyschumercontouring

Dol op make-up of absolute voorstander voor de puur natuur-look? Hoeveel tijd je dagelijkse beautyroutine ook in beslag mag nemen, je bent mooi zoals je bent. Dat illustreert comédienne en actrice Amy Schuman in deze hilarische video.

In dit grappige filmpje krijgt Amy Schuman te horen dat ze al die make-up niet nodig heeft om mooi te zijn. De 5-koppige boyband is bijzonder overtuigend en krijgt Amy door middel van bezwerende zang en dans zover om al haar make-up te verwijderen. 'Je bent mooi zoals je bent, je hebt al dat bruinsel niet nodig, ik hou van naturelle vrouwen', weet u wel.

Amy, niet opgewassen tegen zoveel zwoel kijkend en heupwiegend boyband geweld, duikt op de tonen van een One Directionsiaanse powerpopsong in de badkamer en schrobt elk spoortje make-up van haar gezicht. De klap in haar blote billengezicht kon niet groter zijn. 'Je lijkt op het spook uit 'The Ring'. Ik wist niet dat je wimpers zo kort en stomp waren. Misschien een beetje mascara om er weer als een vrouw uit te zien?', zingen de kerels terwijl ze de eerder weggegooide make-up weer uit de vuilnisbak halen.

Geen vrolijke popmelodie die het geluid van Amy's aan diggelen geslagen zelfbeeld kan overtreffen. Ook nu weer ontpoppen de vijf jongens zich tot meestermanipulators en het duurt niet lang voor Amy onder een dikke laag make-up zit. Helemaal zielig wordt het wanneer de kerels zich met een koel 'We met someone else, we're out' uit te voeten maken. Hart.gebroken.

Het lesje dat uit deze grappige/trieste video valt te leren? Eigenwaarde en jezelf graag zien is veel belangrijker dan welke beautytrend ook. Amy vroeg haar Twitter-volgers na het viraal gaan van het filmpje dan ook om massaal make-uploze selfies te posten. 'We zijn allemaal anders en mooi. Laten we geen tijd verspillen door ons zorgen te maken over ons uiterlijk.'

MEER GRAPPIGE VIDEO'S: Man Repeller wordt beautyblogster