HAIR BATTLE: JLo vs Beyoncé

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Laure Vandendaele
HAIR BATTLE: JLo vs Beyoncé

JennifervsBeyoncé

Een paar maanden geleden signaleerden we de comeback van enkele iconische beautylooks uit de jaren '90. Maar ook de kapsel uit het fijne decennium wagen zich aan een voorzichtige rentree. Deze week gingen zowel Jennifer Lopez als Beyoncé voor een kapsel dat je ongetwijfeld nog kent uit je kindertijd.

Wie zegt dat je niet meer dan vijf levensjaren op de teller mag staan hebben om met de 'hoogste der paardenstaarten' de deur uit te gaan? Jennifer Lopez en Beyoncé, beiden hun kleuterfase al even ontgroeid, brachten afgelopen week hulde aan de 'palmboomstaart', de jaren '90 klassieker waarbij de paardenstaart niet achteraan maar bovenop het hoofd vastgeknoopt wordt.

LEES OOK: 10 beautytrends uit de jaren '90

The Voice-jurylid Jennifer Lopez verscheen vorige week met een paar torenhoge Jimmy Choo pumps aan de voeten en een torenhoge paardenstaart op haar hoofd. Beyoncé deed de hoofden draaien toen ze afgelopen maandag (veel te laat) in een doorschijnende avondjurk én met een blonde paardenstaart op de rode loper van het MET Gala verscheen.

Welk kapsel is jouw favoriet?

JLoBey
Who wears it best? JLo versus Queen B?

The original