5 kapseltips van het MET gala

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Isabelle Vander Heyde
5 kapseltips van het MET gala

kapseltips MET gala

Zoom op het MET gala, de hoogmis voor extravagante mode en prachtige beautylooks. Dit jaar onthouden we deze kapsels en handige tips: 

1/

De fleurige paardenstaart van Diane Kruger 

Voorzie je lokken van een natuurlijke golf (een goede techniek ontdek je hier), knoop ze in een lage paardenstaart (maar vergeet als afwerking geen lok haar rond de rekker te draaien) én voeg een bosje meiklokjes achter je oor toe. Verrassend simpel, verrassend mooi ook.

1

 

2

2/

De half bun van Ashley Olsen... 

Wat ooit je slonzige studeerkapsel was, blijkt vandaag een rode loper waardige creatie. Zorg wel dat je lokken piekfijn gestyled zijn vòòr je er een half dotje indraait. Ashley koos voor een romantische middenscheiding en golving in het haar. Haal hier meer inspiratie voor het kapsel!

... en de vlechten van Mary-Kate!

Leuke variant op de klassieke losse coupe: vlecht je haren vanaf je oren in. Even chic, maar minder stijf!

9

3/

De tiara van Olivia Wilde 

Actrice Olivia Wilde laat zich verleiden tot een tiara. Geen girly gedoe voor haar, wel een strakke band die haar al even strakke kapsel een verbazend edgy touch geeft. Te onthouden: de haarband/tiara is niet enkel voor Blair Waldorf een aanhang weggelegd!

7

4/

De messy bun van Kate Hudson 

Ook Kate Hudson houdt van een goede portie bling in het haar. Geen clichés echter voor de actrice, die een hoge, warrige chignon combineert met een heuse ketting -lekker rebels langs de zijkant van het hoofd gedragen. Een simpele truc om je doordeweekse kapsel een boost te geven!

5

 

6

5/

De speldjes van Jennifer Lawrence

De warrige dot blijkt favoriet dit seizoen, Jennifer Lawrence pimpt de hare met een vrolijke verzameling schuifspelden. Mooi contrast tussen het speelse kapsel en de hyper elegante jurk.

3

 

4