Wie doet mee aan de Clinique Smile Week?

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Isabelle Vander Heyde
Wie doet mee aan de Clinique Smile Week?

314

Het is zover: CLINIQUE POP ligt deze maand in de rekken. Naar aanleiding van de lancering organiseert het beautylabel de CLINIQUE SMILE WEEK. Ontdek de schoonheidsgeheimen van het ELLE Beauty Team voor een stralende glimlach!

Het mooiste accessoire voor een vrouw? Haar glimlach, of wat had je gedacht? Een week lang zetten we dat kostbare goed dan ook in de kijker. De gloednieuwe CLINIQUE POP zet onze eigen lippen alvast mooi in de verf.

We love, omdat:

- Het is een 2-in-1 product: zowel een lippenstift als een voedende, hydraterende basisverzorging. We kennen allemaal de nare gevolgen van lippenstift op gebarsten of droge lippen: heel wat ongemakken én een slordig ogend resultaat. Verleden tijd dus met een verzorgende stift.

- Het in 16 verschillende kleuren komt. Sensueel nude of stralende pop: er bestaat een kleur voor elke mood!

- De packaging is fun en modern, het metallic dopje kan je als spiegeltje gebruiken, de rest komt helemaal overeen met de kleur van je lippenstift.  Je vergissen is dus onmogelijk…

Vanaf nu te shoppen, op de eshop van Clinique >>> prijs: 22,20€. In de winkel vanaf mei

Lipstick ready ? Smile, share !

Wij zijn alvast gezwicht voor de nieuwe smilefie trend… :) Doe mee, smile en deel je eigen glimlach met de hashtags #smilefies #cliniquesmileweek #CliniquePopELLE. De mooiste foto’s worden eind deze week op de ELLE.be en haar sociale media gezet. Grijp de kans om een ster te worden!

Schermafbeelding 2015-04-30 om 17.26.16

https://youtu.be/dEClaJxRyO4