5x eten om je winterkilo’s te verliezen

Geüpdatet op 14 Januari 2019 door ELLE België
5x eten om je winterkilo’s te verliezen

hoofd

Vijf gezonde hulpmiddeltjes om de winterkilo's van je af te schudden: 

1/

  • Superfood

Voeg net als Victoria Beckham wat Spirulina en Chlorella toe aan je smoothies, salades en fruitsap: energieboost verzekerd. Deze voedingssuplementen zijn rijk aan mineralen en vitamines. Daardoor werken ze ondersteunend tijdens het afslanken.

www.keypharm.com

2/

quinoa

  • Belgische quinoa

Quinoa is een Zuid-Amerikaans graansoort die gelukkig niet meer half de wereld hoeft af te reizen om op ons bord terecht te komen. Quinoa is biologisch en bevat geen zetmeel maar plantaardige proteïnen. Daardoor kan je lekker eten en toch afslanken. Je vindt quinoa in bijna alle bio-winkels en nu ook bij Pain Quotidien en Exki.

www.landfarmandmen.be

3/

water

  • Het zwarte water

Een nieuwe trend die komt overgewaaid van, waar kan het ook anders, Amerika is het zwarte water. 'Blk' is mineraalwater met fulvinezuur waardoor het een zwarte kleur heeft. Fulvinezuur bevat 77 verschillende mineralen en tal van andere levensnoodzakelijk voedingsstoffen. 'Blk' is vrij van suiker en calorieën. In België is het verkrijgbaar bij Cook & Book en Tasty.

€4,90 voor een flesje van 50cl

www.getblk.com

4/

mania

  • Homemade Mania

Verse groenten zijn een must wanneer je wat kilo's wil verliezen: geen voorverpakte maaltijden dus! Geen tijd of zin om zelf naar de winkel te gaan? Maak dan een bestelling op Smartmat. Een pakket, boordevol met gezonde producten, wordt aan huis geleverd - inclusief recepten. Je hebt dus geen excuus meer om niet zelf gezond te koken.

www.smartmat.be

5/

soep

  • Detox-soep

Super Green & Soup Delight zal je zuur-base balans van lichaam herstellen en je een intensieve lichaamsreiniging geven. Soup Delight is handig wanneer je een detox-kuur wil volgen maar toch wil genieten van een lekker warm soepje. Het zal je bloed zuiveren, je meer energie geven en je immuunsysteem boosten.

www.detox-delight.nl

(Stagiaire Jolien Meulders via ELLE Belgique)