VIDEO: Man Repeller wordt beautyvlogster

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Laure Vandendaele
VIDEO: Man Repeller wordt beautyvlogster

BARNEYS NEW YORK Celebrates LEANDRA MEDINE's
Modeblogger Leandra Medine overweegt een carrièreswitch. De vrouw achter de succesvolle modeblog 'Man Repeller' probeert het voor één keertje als beautyvlogster, al verloopt zijsprongetje niet zo vlot als verhoopt.

In dit grappige filmpje dat de Man Repeller's Leandra Medine samen met cosmeticamerk Nars maakte, ontdekt het modefenomeen dat er heel wat meer bij beautyvloggen komt kijken dan ze aanvankelijk dacht. Een diva van een handdubbelganger, een veeleisende regisseur en het besef dat enkele 'vrolijke wolken' op je gezicht poederen geen volwaardige beautylook is. Het zijn maar een paar obstakels die de Man Repeller op haar weg naar eeuwige YouTube-roem tegenkwam.

Uiteindelijk houdt Leandra het simpel en houdt ze het bij een paar vegen Dual-Intensity Blush van Nars om haar dagmake-up tot een avondlook te transformeren. Terwijl Medine in haar nopjes is met het resultaat, heeft YouTube-fenomeen en beautyvlogster extraordinair Michelle Phan zo haar bedenkingen. Schoenmaker blijf bij je leest!