5 dingen die je nog niet wist over de nieuwe Angel

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Laure Vandendaele
5 dingen die je nog niet wist over de nieuwe Angel

2014 Victoria's Secret Fashion Show - Runway
Verwarring alom in de Victoria's Secret Angel hemel. Nadat zowel Karlie Kloss als Doutzen Kroes na jaren van bewezen diensten hun vleugels aan de wilgen hingen, deed het gerucht de ronde dat Elsa Hosk (26) een stapje hoger op de Victoria's Secret zou klimmen. En waar rook is...zijn pluimen!

Victoria’s-Secret-Fashion-Show-2014-Photos

Maar is dat wel zo? Een dag nadat modellenbureau IMG via de website liet weten dat Hosk haar cv recent met 'Contract Angel' mocht uitbreiden, werd de promotie alweer uit haar online portfolio geschrapt. Zoals de zaken er nu voor staan is de Zweedse nog steeds enkel ambassadrice van het Pink label, de tweede lijn van het Amerikaanse lingeriemerk.

Wordt Elsa Hosk de nieuwe Angel of niet? Wat ons betreft heeft de Zweedse schone die titel in ieder geval verdiend. Het was immers niemand minder dan zij die zangeres Ariana Grande tijdens de meest recente show (die waarin ook onze landgenote Yumi meeliep) ei zo na knock out sloeg met haar gigantische roze vleugels. Best.picture.ever.

2014 Victoria's Secret Fashion Show - Runway
5 dingen die je nog niet wist over deze potentiële brokkenmaker/Angel:

  • De Zweedse komt als sinds haar 13de aan de bak als model. Haar carrière ging van start nadat haar vader enkele foto's naar modellenbureaus opstuurde.
  • Na haar studies speelde de lange blondine professioneel basketbal in Zweden
  • Liep in 2014 voor de vierde keer mee in de jaarlijkse Victoria's Secret show en is al twee jaar lang ambassadrice van hun tweede lijn, Pink.
  • Speelde mee in de clip van 'Who's That Girl' van Darin
  • Was onder meer te zien in modecampagne's van H&M, Guess, Dior, Dolce & Gabbana en Ungaro