5 x coole celeb kids op Instagram

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Christin Ho
5 x coole celeb kids op Instagram

celebkids1

Jong geleerd is oud gedaan! Deze jonkies sterren zijn uit de schaduw getreden van hun beroemde ouders. De nieuwe generatie troublemakers, modellen en fashionista's zijn te volgen via Instagram. Wij geven hen een duwtje in de rug:

1/

1. Lily-Rose Depp

instagram1

Lily-Rose Depp is the newest kid in town. De dochter van Johnny Depp en Vanessa Paradis heeft onlangs haar entree gemaakt in de modewereld. Ze vergezelde haar moeder naar de Chanel Metiers d'Art show in New York. In tegenstelling tot andere celeb kids van haar leeftijd kijkt ze met een nuchtere blik op de wereld. Geen sexy foto's op haar Instagram, wel schattige foto's van hoe een 16-jarige zich amuseert. En die modeblik heeft ze duidelijk van haar moeder geërfd.

2/

2. Brooklyn Beckham

celebkids2

Sinds zijn geboorte wordt Brooklyn Beckham zonder dat hij het wil achtervolgd door paparazzi. De oudste zoon van David en Victoria Beckham wordt streng opgevoed. Ook al zijn zijn ouders multimiljonairs, Brooklyn krijgt niets zomaar. In Londen werkte hij in een koffiebar om zijn favoriete sneakers te kunnen kopen. Zijn met-beide-benen-op-de-grond-blijven-mentaliteit wordt duidelijk geapprecieerd door zijn volgers. De 16-jarige pronkt niet met wat hij heeft en gaat maar al te graag met zijn ouders op de foto.

3/

3. Sofia Richie

celebkids3

Sofia Richie lijkt als twee druppels water op haar vader Lionel Richie. Nog maar 17 lentes jong en al gebombardeerd tot de nieuwste it-girl. Ze verschijnt regelmatig in de populaire show van zus Nicole Richie, Candidly Nicole, en lijkt geen wildebras te zijn zoals Nicole tijdens haar puberteit.

4/

4. Bella Hadid

celebkids4

Haar moeder is de beroemde Housewive from Beverly Hills Yolanda Foster, haar zus is het bekende model Gigi Hadid. Bella Hadid klinkt misschien niet bekend in de oren, maar zij is één van de rijzende sterren in de modewereld.

5/

5. Patrick Schwarzenegger

celebkids5

De 22-jarige Patrick Schwarzenegger startte op zijn 15 zijn eigen kledingbedrijf. Project360 werd gelanceerd om het bewustzijn rond globale problemen als armoede te vergroten. Tegenwoordig staat hij ook bekend als het vriendje van Miley Cyrus, tot ergernis van zijn ouders Maria Shriver van de Kennedy-clan en Arnold Schwarzenegger.