Burberry verovert L.A.

Gepubliceerd op 18 April 2015 door Christin Ho
Burberry verovert L.A.

 

burberry1

Nadat Tom Ford als enige ontwerper zijn nieuwe herfstcollectie toonde in L.A. tijdens de Londense modeweek, heeft ook Burberry zijn Los Angeles droom waargemaakt. 

Donderdagavond verzamelde half Hollywood in The Griffith Observatory - over het beroemde Hollywood-teken - voor de 'London in Los Angeles' show van het Britse modehuis Burberry. Sterren als Anna Wintour, Mila Kunis, Cara Delevingne, de Beckham-clan en Naomi Campbell tekenden present.

De show stond in het teken van de opening van de nieuwste winkel van Burberry in L.A. Tijdens het event ging de aandacht naar de herfst-wintercollectie 2015, dat voor de eerste keer werd getoond tijdens de Londense modeweek, met nieuwe ongeziene silhouetten.

CEO Christophe Bailey is trots op zijn afkomst en trakteerde de aanwezigen op een heuse parade van de Britse Royal Guards inclusief de zwarte lange helmen en omdat ze off duty waren en wel zin hadden in een feestje: met muziekinstrumenten. De show werd afgesloten door de Britse modellen Naomi Campbell en Jourdan Dunn.

burberry5

burberry6

burberry7

burberry8