10 producten voor een sunkissed look

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door ELLE België
10 producten voor een sunkissed look

hoofd en FI

We staan te popelen om onze zomeroutfits uit de kast te halen. Eén probleem: ons bleke velletje. Zonnebanken is ongezond en bruinen-zonder-zon draait vaak uit op oranje-vlekken-zonder-zon. Ontdek 10 producten die je instant een natuurlijke sunkissed look geven:

1/

Bronzing Powder

Make-up blijft nog steeds de makkelijkste en snelste manier om een beetje vals te spelen met je teint. Vermijd een maskereffect door ook je hals, nek, decolleté, armen, handen,... te poederen. Maak, met je maquillageborstel, cirkelvormige bewegingen voor een gelijkmatige verdeling. Overdrijf nooit met bruin poeder, te veel bronzing ziet er cheapass uit.

2/

Crèmes met een tintje

Deze producten zijn super praktisch en zorgen voor een mooi bruin kleurtje. Voordeel: Je hoeft geen extra tijd uit te rekenen want je brengt de crèmes aan onder de douche of tijdens het ontschminken.

Oefening baart kunst en dat is met deze producten niet anders. Doseer de crème naargelang je natuurlijke huidskleur. Breng gelijkmatig aan om strepen en vlekken te vermijden. Verknoei je het toch? Geen stress! Opnieuw inzepen en herbeginnen.

Zorg ervoor dat je helemaal droog bent vooraleer je je aankleedt en vermijd witte kleding. Het laatste wat we willen, is dat onze kleren ook een kleurtje krijgen.

3/

Homemade bronzing crème

Ben je eerder een DIY'er? Probeer dan deze zelfgemaakte bronzing crème. Drie éénvoudige ingrediënten en je bent vertrokken:

Neem wat cacaopoeder, een hydraterende bodylotion (lopend genoeg zodat je makkelijk kan mengen) en een beetje water. Meng alles in een grote kom. Jij bepaalt de hoeveelheid cacaopoeder (hoe meer, hoe bruiner). Tip: Begin met weinig en voeg toe wanneer nodig. Aanbrengen op je lichaam en klaar! (Gebruik het product niet voor je gezicht.)

(Stagiaire Jolien Meulders via ELLE Belgique)