Rihanna’s paarse lippen zijn een hit

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Laure Vandendaele
Rihanna’s paarse lippen zijn een hit

RIHANNA Performs at Coachella
De paarse 'Coachella-lippen' van Rihanna werden een instant succes. Een paar uur nadat de zangeres een paar foto's van haar knalpaarse lippen met de wereld deelde, was de 'Purple Haze Lipstain' helemaal uitverkocht.

Wat als...je een gloednieuwe make-uplijn te promoten hebt? Simpel, stuur een pakketje naar Rihanna. Die weet immers als geen ander hoe ze van een lippenstift één van 's werelds meest begeerde beautyproducten maakt. 'Riri Woo', de lippenstift die de zangeres ooit voor M.A.C ontwierp, was in een mum van tijd uitverkocht en ook Riri's Viva Glam lippenstift van datzelfde merk ging als zoete broodjes over de toonbank. Daarna had de 27-jarige zangeres een kortstondige liefdesaffaire met blauwe lippen en tegenwoordig draagt een fel violet haar voorkeur weg.

LEES OOK: de beautylijnen van beroemdheden

Het afgelopen weekend postte Rihanna verschillende foto's van haar zwoele paarse lippen, een opvallende kleur die bij haar volgers in de smaak viel. Amper een paar uur later was de 'Purple Haze Lipstain', een kleurtje uit de nieuwe make-upcollectie (Free Spirit Cosmetics) van haar goede vriendin Leandra. Handig toch, zo'n wereldberoemde vriendin met een gigantische achterban. Bekijk hier de andere kleurtjes uit van Free Spirits Cosmetics.

foto's: Instagram @badgirlriri

LEES OOK: Beroemdheden veroveren de beautywereld