Eddie Redmayne in nieuwe Harry Potter film

Gepubliceerd op 13 April 2015 door Isabelle Vander Heyde
Eddie Redmayne in nieuwe Harry Potter film

eddie redmayne harry potter

Wingardium Leviosa! Nieuwe ginger in Zweinstein gesignaleerd: hier is Eddie Redmayne!

Ron Wemel en de zijnen krijgen concurrentie van formaat nu de sexy Eddie Redmayne in beeld komt. Althans, dat wordt steeds harder gefluisterd in Hollywood.

Feit: er komt een nieuwe Harry Potter prent aan. Het werk Fantastic Beasts and Where to Find Them, een fictief lesboek van Harry en co, wordt verfilmd en volgt de avonturen van de magische zoöloog Newt Scamander. Het verhaal speelt zich af negen jaar vòòr Harry voor het eerst op de Zweinstein Express stapt, van de bekende personages dus geen spoor.

Gerucht: Eddie Redmayne neemt de rol van Scamander op zich. De Oscarwinnaar is volgens verschillende bronnen de topfavoriet van regisseur David Yates en zou dit najaar reeds op de set staan.

Een gerucht dat nog niet werd bevestigd, maar miljoenen Harry Potter- én Redmayne fans heel veel hoop heeft. De acteur kan op zijn 33ste terugblikken op een gediversifieerde film-CV (hij speelde onder andere mee in Les Misérables, My Week with Marilyn en The theory of Everything), het zou ons dus niet verwonderen mocht hij ook eens in toverschoenen kruipen. Wordt vervolgd!