Eva Green leent haar lokken aan L’Oréal Professionnel

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Claire
Eva Green leent haar lokken aan L’Oréal Professionnel

eva_green_official_picture-600x520

Actrice Eva Green werd deze week in Parijs voorgesteld als het nieuwe uithangbord van L'Oréal Professionnel haarverzorging.

De Française leent haar weelderige lokken aan twee nieuwe lanceringen: ProFiber en Wet Domination, een reeks Wet Look stylingproducten. ProFiber is een kappersbehandeling met aangepaste producten voor thuis, waarbij drie verschillende gamma's ervoor zorgen dat je haren hersteld en gevoed worden. Afhankelijk van de schade van je haar, de frequentie waarmee jij je lokken kleurt en het aantal shampoobeurten wordt er een haarprofiel opgesteld, waarna de kapper aan de slag gaat met de productlijn die het beste bij jou past.

In het hoofdkwartier van L'Oréal Professionnel in Parijs mochten beautyredactrices van over de hele wereld de behandeling testen. Yours truly blijkt in de eerste categorie - die van de minste haarschade - te vallen, waardoor ik de 'Rectify' behandeling krijg. De herstellende crème moet maar vijf minuutjes inwerken, maar het resultaat is best indrukwekkend: mijn haren voelen zachter aan, mijn (valse) haarkleur ziet er uit als nieuw en ik lijk wel twee keer zoveel lokken te hebben. Iedereen krijgt een gepersonaliseerde set producten mee naar huis. Als aanvulling op mijn shampoo en haarmasker vind ik de re-charge behandeling in mijn zakje, een crème die ik om de 4 shampoobeurten moet gebruiken om het effect van de salonbehandeling weer te 'activeren.'

Met mijn perfecte coupe ben ik helemaal klaar voor de soirée met Eva Green, de nieuwste muze van L'Oréal Professionnel die feestelijk wordt ingehuldigd in Grand Palais. Eva ziet er heel meisjesachtig en vrolijk uit en haar lokken zijn inderdaad zéér weelderig. Ze geeft een korte, heel geanimeerde speech, en zegt grote fan te zijn van ProFiber. Wat de rest van haar beautygeheimen zijn, ontdek ik - en jullie - later tijdens een persoonlijk interview, want zo gauw ze van het podium dartelt, is het tijd voor muziek. De Frans-Finse groep The Dø heeft net de nieuwe plaat 'Shake shook shaken' uit, en ze brengt met flink wat beats het feestje op gang. Al was ik vooral geïnteresseerd in het kapsel van zangeres Olivia Merilahti: met zoveel volume kan zij wel eens de nieuwste haarmuze van L'Oréal worden.