Lena Dunham voor & Other Stories

Gepubliceerd op 9 April 2015 door Laure Vandendaele
Lena Dunham voor & Other Stories

"Girls" Season Four Premiere - After Party
Volgende maand hangt de collectie van ontwerpster Rachel Antonoff voor '& Other Stories' in de rekken. Niemand minder dan schoonzus Lena Dunham regisseerde de bijhorende kortfilm. Of hoe het soms handiger is een getalenteerd familielid dan wel een goede buur te hebben.

Na eerdere samenwerkingen met onder meer Lykke Li, Sadie Williams en Vika Gazinskaya, slaat het Zweedse '& Other Stories' binnenkort de handen in elkaar met de Amerikaanse ontwerpster Rachel Antonoff. De designer,  wiens online biografie weinig meer dan 'natuurlijke blondine die woont en werkt in New York' omvat, is vooral bekend om haar kortfilms die ze tijdens elke modeweek op het publiek loslaat. Ook bij haar collectie voor het Zweedse label hoort een bijzondere kortfilm. Hiervoor deed Rachel een beroep op de regiekunsten van schoonzus Lena Dunham,  (Lena heeft een relatie met Rachel broer Jack Antonoff), het brein achter de kortfilm 'Vote Audrey'. In het filmpje gaat Audrey (gespeeld door actrice Zoe Kazan) van deur tot deur om verkiezingsstemmen te ronselen. Dat doet ze uiteraard gehuld in de & Other Stories-creaties van Antonoff.

LenaDunhamInstagram
Instagram @LenaDunham

Bekijk hier alvast de teaser van 'Vote Audrey'. De collectie van Rachel Antonoff voor & Other Stories is vanaf 12 mei verkrijgbaar.

https://www.youtube.com/watch?v=skK8Dq2ohAI