In beeld: dit is de nieuwe Kardashian baby

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Isabelle Vander Heyde
In beeld: dit is de nieuwe Kardashian baby

kourtney kim baby kardashian

Zoom op de snel groeiende Kardashian crèche. Na Mason, Penelope en North wordt de kleine Reign op zijn allereerste schijnwerpers getrakteerd.

Reign is de jongste zoon van Kourtney en haar verloofde Scott Dissick. Hoewel hij in december werd geboren, weigerden zijn nochtans zo mediageile ouders tot nu toe elk beeld van de kleine uk vrij te geven. Daar komt nu dus verandering in: de oudste Kardashian zus zwierde dit schattige plaatje op haar Instagram account -kwestie van te bewijzen dat ook Reign de legendarisch goede genen van de reality dynastie heeft geërfd. Een concurrent van formaat voor de fotogenieke North West, ook zij maakte haar publieke debuut op een donzig tapijtje... copy cat alert!

Ondertussen gonst het in Hollywood van de geruchten over een zwangere… Kylie! Je leest het goed: de jongste Kardashian telg en haar vriend, rapper Tyga, zouden in blijde verwachting zijn van hun eerste kindje. Geruchten die de 17-jarige met klem ontkent, al hinten verschillende teasers voor het tiende seizoen van Keeping Up With The Kardashians in de richting van een onverwachte zwangerschap. Kylie of niet, iets zegt ons dat de K-crèche straks een bedje rijker wordt!