Happy nails met Deauty en Elfi de Bruyn

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door ELLE België
Happy nails met Deauty en Elfi de Bruyn

Elfi

De maandelijkse beautybox Deauty gaat in zee met Elfi de Bruyn, bekend van haar twee Happy Nails-boeken en unieke nail art technieken. 

DEAUTY

Nageltattoos zijn hot and happening in de nail art wereld, en dat heeft Deauty goed begrepen. In de Deauty box van april word je ondergedompeld in een wereld van vrolijke kleuren en schattige prints voor je nagels. Voor velen zijn creatieve nagel prints misschien een ver-van-mijn-bedshow, maar ze zijn verrassend eenvoudig in gebruik. De koningin van de nailart toont hoe je de lente en zomertrends van de komende maanden helemaal op en naar je hand zet. De perfecte combinatie voor instant happy nails!

elfimoutinnaildecals

Wat er in de aan huis geleverde beautydoos zit, blijft uiteraard een verrassing. Al onthullen we alvast één product dat zeker in je box zit: de felbegeerde collectie van Elfi in samenwerking met illustratrice Eva Mouten. De onweerstaanbare figuurtjes in de reeks kan je naar hartenlust combineren voor een persoonlijke look.  Je kan kiezen uit schattige konijntjes, eitjes en katjes in verschillende pasteltinten. Zo vier je op de aller subtielste wijze Pasen zonder dat het kitch wordt!

De Deauty Box kun je bestellen op website voor 16,95 euro per maand.

LEES OOK: Tutorial: Eva Mouton op je nagels

(Stagiaire Mathilde Van Hoof)