Zien: Cara Delevingne samen met Pharrell op het podium

Gepubliceerd op 2 April 2015 door Natalia Tjurina
Zien: Cara Delevingne samen met Pharrell op het podium

Elle Style Awards 2014 - Winners Room

Afgelopen dinsdag kroop Cara Delevingne samen met Pharrell het podium op voor een duet. En dat zag er al even episch uit als het klinkt!

De Métiers d'Art show van Chanel afgelopen december was zo'n succes, dat Karl Lagerfeld besloot om er een bis-nummertje van te maken. Niet in het adembenemende Schloss Leopoldskron paleis in Salzburg deze keer, maar in Park Avenue in New York met Beyoncé, Dakota Johnson en Vanessa Paradis op de front row. Paradis bracht dochtertje Lily-Rose Depp (15) mee als plus one, een stijlicoon in de maak zo blijkt.

lrd
Lily-Rose Depp

Maar dé ster van de avond was ongetwijfeld Cara Delevingne. Samen met Pharrell bracht ze live het duet 'CC The World', dat je al kon horen in de kortfilm 'Reincarnation' die naar aanleiding van de Métiers d'Art show in Salzburg werd gemaakt. Je zou denken dat de aanwezigheid van Queen B voor de nodige stress zou zorgen bij Cara, maar niet is minder waar. Cara lijkt zich helemaal thuis te voelen op het podium. Poseren, acteren, zingen,... is er nou iets dat Cara niét kan?!

Zien: Cara Delevingne samen met Pharrell op het podium - 5
Cara backstage met een preview van haar nieuwste Chanel campagne.

Oordeel zelf maar en klik hier voor een sneak peek van het optreden.

Natalia Tjurina