Getest: Slapen in het hotel van Rihanna

Gepubliceerd op 2 April 2015 door Anne Poelmans
Getest: Slapen in het hotel van Rihanna

IMG_8844_2
Celebs ruiken luxe, denk ik, ze gaan voor niets minder dan het allerbeste. Zo kiest Rihanna in Parijs voor een hotel dat erg luxueus maar erg discreet is. Niet het hotel dat gekend is bij het groot publiek maar eerder gefrequenteerd wordt door de échte rijken, zij die houden van discretie en topservice.

GETEST: een nacht in Hotel Shangri La in Parijs

Hoewel het hotel niet middenin in het centrum van de stad ligt is de locatie toch wel uniek. 's Ochtends kijk je vanuit je hotelkamer recht op de Eiffeltoren en het glinsterende water van de Seine. Al bij het binnenkomen in de inkomhal overvalt je dat gevoel van echte luxe en service. Veel personeel en veel veiligheidsmensen wijzen vaak op de aanwezigheid van een celeb en al snel horen we in de wandelgangen dat Rihanna in de penthouse slaapt.

De kamers zijn voorzien van alle mogelijke luxe: de badkamervloer wordt tropisch warm als je dat wil, het hemelbed is bedekt met lakens van Egyptisch katoen en de champagne staat koud.
Wil je graag ontspannen dan kan je naar de fitness, de spa of neem je een duik in het zwembad.
Ontbijten doen we in het salon beneden waar zelfs onze handtas een plaatsje aan tafel krijgt. Ook de afternoon tea is een ware aanrader: onmogelijk om je niet te laten verleiden! De ober komt langs met een karretje desserts, de lekkerste gebakjes doen je ongetwijfeld het water in de mond krijgen. Heaven is a place on earth! (Paris)

IMG_8845
Welkom-drankje in de kamer
IMG_8858
Ook de handtas verdient een plekje aan tafel
IMG_8870
Gezond ontbijten, en ja het oog wil ook wat
IMG_8846_2
De luxueuze badkamer
IMG_8862
De ontbijtruimte
IMG_8871
De inkomhal
IMG_8982
Het vieruurtje
IMG_8987_2
Zwemmen in stijl

Meer info: www.shangri-la.com