Zwangere Liv Tyler voor Proenza Schouler

Gepubliceerd op 28 Maart 2015 door Christin Ho
Zwangere Liv Tyler voor Proenza Schouler

livtyler

Na Chanel en Dolce & Gabbana geeft Proenza Schouler zwangere vrouwen een duwtje in de rug. Liv Tyler valt met haar toen nog bolle buik op in de nieuwe lentecampagne van het Amerikaanse merk.

De 37-jarige Liv Tyler schittert naast modellen Chloe Sevigny, Liya Kebede, Binx Walton, Olympia Scarry en Fei Fei Sun in een nieuw campagnefilmpje 'Legs are not doors' van Proenzo Schouler. Ze wringen zich in alle mogelijke bochten en delen hun abstracte gedachten, terwijl ze de nieuwe collectie in de kijker zetten.

Zwangere - en ook volslanke - modellen worden nog steeds geweerd van de catwalk en zouden zogezegd niet geschikt zijn om collecties te showen, tenzij kleding voor toekomstige mama's. Uitzonderingen zijn op een hand te tellen. De toen nog zwangere Ashleigh Good sloot de AW 2014 show van Chanel af in een prachtige bruidsjurk en gouden flipflops. Recent zette Dolce & Gabbana moeders en zwangere modellen in de bloemetjes. De bolle-buik-verschijning van Bianca Balti smaakte naar meer.

chanel-bride
Foto: Chanel

Proenza Schouler toont ook aan dat het ánders kan en omarmt ook een zwangere vrouw in haar campagne. Liv Tyler beviel in februari van haar zoontje.

LEES OOK: MFW: Viva la mamma van Dolce & Gabbana