Kendall Jenner nieuw gezicht van Calvin Klein

Gepubliceerd op 27 Maart 2015 door Laure Vandendaele
Kendall Jenner nieuw gezicht van Calvin Klein

KendallJennerCalvinKlein
Het zat er al een tijdje aan te komen maar het nieuws is intussen bevestigd: Kendall Jenner is het nieuwe gezicht én lichaam van de jeanscampagne van Calvin Klein. Hiermee treedt Kendall in de voetsporen van onder meer Kate Moss en Brooke Shields.

Instagram @KendallJenner
Instagram @KendallJenner

Een jaar nadat deze foto van Kendall Jenner, een onderdeel van de #mycalvins sociale mediacampagne,  Instagram even helemaal lam legde, noemt het Amerikaanse label Jenner als gezicht van hun nieuwe jeanscollectie. Alweer een mooie opdracht voor het 19-jarige model dat amper twee jaar geleden haar eerste voorzichtige stapjes in de modewereld zette.

'Voor Calvin Klein werken is een droom die werkelijkheid wordt', aldus Jenner. 'Ik ben opgegroeid met het merk en ken hun iconische reclamecampagnes met wereldberoemde topmodellen uit de magazines. Het is een hele eer om nu ook tot dat clubje te behoren.'

De limited edition series-collectie bestaat uit denim, T-shirts, shorts, joggingbroeken, sweaters en accessoires en combineert de iconische CK-stijl met hedendaagse sportieve invloeden. Prijzen variëren van 75 tot 275 euro. De collectie is vanaf 1 mei verkrijgbaar.