Jeremy Scott naakt op Instagram

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Laure Vandendaele
Jeremy Scott naakt op Instagram

JeremyScottMileyCyrus
Er zit Jeremy Scott iets dwars. Misschien was het zijn outfit.'Weg ermee', moet de ontwerper gedacht hebben. Het resultaat, blote bast en mangina incluis, is sinds gisteren te bewonderen op Instagram.

Modeontwerper Jeremy Scott staat bekend om zijn eigenzinnige kledingstijl en al even eigenzinnige collecties. Maar af en toe komen al die kleren en accessoires ook Scott zelf wel eens het strot uit. Gisteren liet de ontwerper dan ook zijn gehele outfit van de dag, op een blauwe onderbroek met witte stippen en een oranje pet na, in de kast hangen. Scott, die tijdens het maken van de #freethenipple selfie nukkig in de lens kijkt, moest overduidelijk zijn hart eens luchten. Het onderschrift 'Looking around my house for some fucks to give but couldn't find any' is hét bewijs dat Jeremy met het posten van deze selfie een knoert van een statement wenste te maken. Waarom? Voor wie? Moet dat dan zonder kleren? Geen mens die het weet.

Een halfnaakte man met bijna ontblote mangina vormt voor Instagram klaarblijkelijk geen probleem want de foto is nog steeds te bewonderen op de sociale netwerksite. Hoezo, no nipple policy? Het zou bij Rihanna of Miley Cyrus niet waar zijn. Je reinste discriminatie!

JeremyScottnudeInstagram
Scott is niet de enige mannelijke ontwerper die een nudefie met de wereld deelt. Ook collega designer Olivier Rousteing deelde meermaals foto's waarop het hoofd van het Balmain Army weinig tot niets om het lijf heeft.