Lentetrends: 10 accessoires om in te investeren

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Isabelle Vander Heyde
Lentetrends: 10 accessoires om in te investeren

10 accessoires om in te investeren

Een nieuw seizoen, een nieuwe garderobe, een geplunderde bankrekening? Niet noodzakelijk: meer dan 10 basisaccessoires heb je niet nodig om helemaal mee te zijn met de lentetrends! 

1/

De choker

Verstikkende mode en nineties nostalgie: kettingen mogen/moeten weer kort, korter, kortst.  Romantisch, barok, minimalistisch of sportief: aan jou de keuze.choker

2/

De obi riem

De brede obi riem blijft ook deze lente aan zet. Let wel: geen stug leren exemplaar, maar een geknoopte versie in vloeiend materiaal. Goed voor een moderne Geisha look.

obi riem

3/

Flatforms

Valsspelen doe je dit seizoen met torenhoge hakken, al zullen je voeten er weinig leed bij ervaren –met dank aan de plateauzool, de beste uitvinding sinds de voet zelf!

flatforms

4/

Franjes

Ook franjes blijven ons deze lente achtervolgen. Je handtas, schoenen, halsketting en haaraccessoires mogen heerlijk chaotisch wapperen, goed voor een nostalgisch seventies effect.

franjes

5/

Gladiatorsandalen

De krijgerslook doet het goed dit voorjaar: elke outfit krijgt een edgy toets met dank aan stoere gladiator sandalen.

gladiatorsandaal

6/

Oversized armbanden

Vergeet romantische, haast onbestaande versiersels om je pols. Armbanden mogen groot, breed, gigantisch, oversized en loodzwaar. Boodschap begrepen?

chunky

7/

Mis & match

Vorig seizoen draaide het allemaal om één statement oorbel, deze lente mag er weer een tweede bij, al mogen links en rechts in geen geval matchen. Aan jou om een harmonieus onevenwicht te vinden…

oorringen

8/

Hangers

Het draait dit voorjaar om uitersten: òf je gaat voor een choker, òf je kiest een lange lange lange hanger met oversized bedels -opnieuw een uiting van de seventies revival.

hangers

9/

Badsloefkes 

Er is geen ontkomen aan: orthopedisch verantwoorde sandalen. Designers vallen massaal voor de zogenaamde badsloefkes -met glitterende upgrade weliswaar. Dat deze ooit gereserveerd waren voor foute badmeesters, mag de pret niet bederven. badsloefkes