Nieuw. Denham opent eerste Belgische winkel in Antwerpen

Gepubliceerd op 22 Maart 2015 door Christin Ho
Nieuw. Denham opent eerste Belgische winkel in Antwerpen

denham

Het Amsterdamse jeansmerk DENHAM opent zijn eerste Belgische winkel in Antwerpen! 

De winkel biedt mannen- en vrouwencollecties aan met de focus op het kenmerkende assortiment van 5-pocket denim styles in eigentijdse pasvormen en een hele resem aan populaire wassingen. Naast de 5-pocket modellen, biedt Denham ook premium casual essentials aan die perfect bij de denims passen: jeanshemden, katoenen stuks, comfortabele tops, klassieke en moderne jasjes met unieke details, alsook schoenen en accessoires geïnspireerd door de denim lifestyle.

De keuze voor Antwerpen was vanzelfsprekend: ‘Onze designers zijn al lang fan van de internationale allure van Antwerpen. De stad is een Europees mekka voor design en mode en we zijn trots om hier ons concept te introduceren’, aldus CEO Jason Denham.

Het decor van de winkel werd ontworpen door het in-house design team van Denham, wat zorgt voor een dynamisch contrast van oud en nieuw. De afwerking gebeurde met hergebruikt Amerikaans hout en vintage scharen en authentieke kleermakersattributen van overal ter wereld. Ook de opgewaardeerde vintage paskamerdeuren en de displays met de populairste cuts van Denham vallen op, gepresenteerd op de kenmerkende scharen. De populairste wassingen worden in het interieur getoond op aangepaste oude kranen.

In de hele shop is de designethos van Denham te bespeuren: met de allergrootste eerbied voor traditie worden conventies overboord gegooid - Worship Tradition, Destroy Convention.

denham1

denham2

denham3