Brooklyn Beckham schittert in Reserved campagne

Gepubliceerd op 20 Maart 2015 door Isabelle Vander Heyde
Brooklyn Beckham schittert in Reserved campagne

brooklyn beckham

Hij is weliswaar nog geen Calvin Klein ondergoedmodel, maar Brooklyn Beckham is goed op weg om de schoenen van zijn fotogenieke ouders te vullen. De 16-jarige scoorde een lentecampagne voor het Poolse label Reserved en zet daarmee opnieuw een stapje richting sterrendom.

Het is niet de eerste keer dat de oudste Beckham telg voor de camera wordt gedropt, eerder sierde hij onder andere het Britse Man About Town magazine. Dat hij nu een volwaardige campagne binnenhaalt, is wél een première.

Het label zelf -goed voor een duizendtal winkels doorheen Europa- doet bij ons niet meteen een belletje rinkelen, maar daar komt bij deze verandering in. Brooklyn blijkt fan van de sportieve looks en doet zijn uiterste best om ze internationaal aan de man te brengen. Daarnaast probeert hij ons ook van zijn modellentalent te overtuigen: niet mis, helemaal niet mis. Hij is nog mijlenver verwijderd van de gigantische billboards die zijn vader scoort, maar iets zegt ons dat deze jonge snaak niet zo snel opgeeft. One to watch!