Pharrell Williams wordt Fashion Icon

Gepubliceerd op 19 Maart 2015 door Isabelle Vander Heyde
Pharrell Williams wordt Fashion Icon

Pharrell Williams

Proficiat Pharrell Williams! De ster wordt dit jaar op de CFDA Awards gehuldigd met de Fashion Icon prijs.

Het CFDA, Council of Fashion Designers of America, zet jaarlijks de grootste talenten van modeland in de bloemetjes tijdens een heuse award ceremonie. Dit jaar gaat die pas in juni door, maar niets verhindert voorzitster Diane von Furstenberg om nu al de grote winnaars prijs te geven. Of eerder: winnaar. De meest prestigieuze titel van de avond, die van Fashion Icon, gaat naar „een individu wiens stijl een belangrijke impact op de populaire cultuur heeft gehad.” Dit jaar blijkt dat Pharrell Williams te zijn.

„Als cool een persoon was, zou het Pharrell zijn, en niet enkel om zijn looks of stijlgevoel. Ook zijn openheid en vriendelijkheid maken zijn kracht uit. Niemand die niet voor de charmes van deze man valt,” klinkt het overtuigd in kamp Von Furstenberg.

Williams treed daarmee in de voetsporen van onder andere Kate Moss, Nicole Kidman, Johnnu Depp, Lady Gaga en Rihanna. Die laatste kwam vorig jaar quasi naakt haar prijs ophalen, goed voor heel wat ophef. Benieuwd welke stunt de huidige winnaar zal uithalen.

Rihanna