Trend: de choker

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door ELLE België
Trend: de choker

 

chokerk

De choker baant zich opnieuw een weg naar modeland. Vraag jij je af hoe je met deze trend moet omgaan? Celebrities geven je inspiratie.

1/

ariana grande choker
foto: Pinterest, Jill Marie

Back to the 90's
Deze had Ariana Grande nog in haar juwelenkistje zitten. Jij waarschijnlijk ook en je mag hem opnieuw bovenhalen. De tattoo choker uit de jaren ’90 is weer helemaal terug van weggeweest. Nooit gedacht dat dit accessoire nog het zonlicht zou zien.

2/

foto: Pinterest, fashionbombdaily.com
Foto: Pinterest, fashionbombdaily.com

De choker van de teenies
Is de tattoo choker iets té retro voor jou? Ga dan voor dit moderne exemplaar. Kim Kardashian toont dat het een elegant accessoire is voor alle leeftijden.

3/

Foto: Pinterest, glamradar.com
foto: Pinterest, glamradar.com

Pimp it up
Een kraagtrui staat bekend als functioneel maar saai. Een gouden of zilveren choker maakt van je trui een stijlvol kledingstuk. Tiany Kiriloff laat ons zien hoe het moet.

4/

Foto: Pinterest, etsy.com
foto: Pinterest, etsy.com
foto: Tumblr
foto: Tumblr

Simpel maar mooi
Less is more. Een dun, stoffen bandje is voldoende om helemaal mee te zijn met deze trend. Als dat te saai is, ga je voor een gevlochten choker met twee verschillende kleuren.

5/

foto: Getty
foto: Getty

Let it shine
Een choker kan en mag altijd en dus ook op de rode loper. Rihanna weet hoe het moet. Een vleugje bling bling en het is een elegant accessoire.

6/

foto: Tumblr, Gotmelookingsocrazyrightnow
foto: Tumblr, Gotmelookingsocrazyrightnow
foto: Pinterest, L K
foto: Pinterest, L K

Maak je eigen combo
Combineer je choker met meerdere kettingen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Lief en stoer zoals Miley Cyrus of een hevige combo zoals Beyoncé. Wij zijn alvast fan van deze combinaties.

Met welke choker sta jij het best? 

7/

Lange, smalle hals
Heb je een lange, smalle hals? Dan ben je bevoordeeld. Elke choker zal jou mooi staan.
Lange, brede hals
Ook jij kan uit een ruim assortiment kiezen maar hou het toch liever simpel. Een choker met veel fantasietjes kan je hals optisch breder maken.
Korte hals
Dat je geen choker kan dragen als je een korte hals hebt, is een misopvatting. Jullie zijn wel iets beperkter in keuze. Hou het gewoon simpel en ook jullie kunnen meegaan in deze trend.

(Stagiaire Jolien Meulders)