5 x acterende modellen

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Christin Ho
5 x acterende modellen

model1

Modellen die het maken in mode- en beautywereld en ook nog eens met hun modellengat in de boter vallen omdat ze mogen samenwerken met de grootste acteurs en actrices aller tijden. Vijf modellen die ook te zien zij of waren op het witte doek.

1/

1. Karlie Kloss in Zoolander 2 

model3

Ben Stiller en Owen Wilson maakten afgelopen week hun debuut op de catwalk voor Valentino. Hun fictieve personages Derek Zoolander en Hansel zijn immers felbegeerde modellen in Zoolander. Het publiek ging uit zijn dak en meteen kondigden ze het langverwachte vervolg op Zoolander aan. Tal van beroemdheden als Paris Hilton, Claudia Schiffer, Gwen Stefani en Lenny Kravitz hadden een gastrolletje in de eerste film. Voor Zoolander 2 heeft Karlie Kloss als eerste bevestigd voor een klein rolletje.

LEES OOK: Zoolander steelt de show bij Valentino

2/

2. Gisele Bündchen in The Devil Wears Prada

model4

Schitteren naast grote sterren als Emily Blunt, Anne Hathaway, Meryl Streep en Stanley Tucci op het witte doek was een droom van Gisele Bündchen die uitkwam. Ook al kreeg Gisele een kleine bijrol als giecheltrien in The Devil Wears Prada, de film was een succes en kreeg twee Oscarnominaties.

3/

3. Claudia Schiffer in Love Actually

model5

Mooie single moeder spelen? Een rol die op het lijf van Claudia Schiffer was geschreven in Love Actually.

4/

4. Lily Cole in Snow White and the Huntsman

model6

Felbegeerd als model en ook felbegeerd als actrice. In The Imaginarium of Doctor Parnassus stonden Johnny Depp, Heath Ledger, Jude Law en Colin Farrell Lily Cole met raad en daad bij. In Snow White and the Huntsman kreeg Lily Cole een rolletje naast Charlize Theron. De waslijst van sterren waarmee ze nog gaat samenwerken wordt steeds groter: Amber Heard, Billy Bob Thornton, David Arquette, ...

5/

5. Cara Delevingne in Anna Karenina

model7

Cara is altijd van de partij! In Anna Karenina speelde ze prinses Sorokina, een jonge deerne die graaf Vronski verleidde, de minnaar van Anna Kareninan (Keira Knightley).