In beeld: celebs die hun lichaam lieten verzekeren

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Natalia Tjurina
In beeld: celebs die hun lichaam lieten verzekeren

celebsverz

Van billen, tot tongen en boezems: dit zijn de best verzekerde lichaamsdelen ter wereld!

Taylor Swift staat bekend om haar pittige popsongs, haar veelbesproken relatie(breuken) en... haar ellenlange stelten. Safe to say dat ze een deel van haar succes te danken heeft aan haar mooi paar benen en dat beseft de zangeres maar al te goed: enkele dagen geleden raakte bekend dat de twintiger van plan is om haar benen te verzekeren voor een duizelingwekkend bedrag van zo'n 40 miljoen dollar. 40! Miljoen! Dollar!

Clive Davis Pre-Grammy Gala - By Lionel Hahn

Een gekke gril of slim gezien? Ze is alvast niet alleen, want deze celebs gingen haar al voor:

1/

Dolly Parton performs in Germany

Dolly Parton heeft niet alleen een dijk van een stem, maar ook een boezem waar je niet omheen kan. Waarde: 600.000 dollar.

2/

The 2014 Macy's Thanksgiving Day Parade

Wie aan de band KISS denkt, denkt meteen ook aan frontman Gene Simmons en zijn beruchte bakkes met uitstekende tong. Een tong die zomaar eens 1 miljoen dollar waard is.

3/

Season 10 of America’s Got Talent NJ

De benen van Heidi Klum zouden dan weer 1,1 miljoen dollar waard zijn. Raar maar waar: haar ene been zou 200.000 dollar lager geschat zijn dan het andere omwille van een klein litteken op haar knie.

4/

The 21st Annual Screen Actors Guild Awards - Arrivals

Julia Roberts ken je niet alleen omwille om haar legendarische rollen in Pretty Woman en Notting Hill, maar ze heeft ook een glimlach die goud waard is. Letterlijk dan: haar betoverende glimlach zou zo'n 30 miljoen dollar kunnen opleveren.

5/

Tom Ford Autumn/Winter 2015 Womenswear Collection Presentation

 

Haar derrière is al even bekend als haar muziek. Jennifer Lopez liet haar volle billen verzekeren voor 300 miljoen dollar.

6/

*FILE PHOTOS* Mariah Carey's former live-in nanny is taking her to court

Mariah Carey gaat ongetwijfeld met het kroontje lopen in deze reeks. De popdiva mocht zich in 2006 het gezicht van de 'Legs Of A Goddess' campagne van Gillette noemen. De perfecte aanleiding om haar goddelijke stappers te laten verzekeren voor een miljard dollar.

Natalia Tjurina