We love: de lente-zomercollectie van H&M Studio

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Natalia Tjurina
We love: de lente-zomercollectie van H&M Studio

hmstudio

Shop alert: de nieuwe lente-zomercollectie van H&M Studio is er!

En die doet ons meteen naar warme, zwoele dagen verlangen. De collectie is dan ook geïnspireerd op glamoureuze, broeierige pool parties in Miami en Palm Springs. Getuige de vederlichte stoffen en vrolijke flamingo- en palmbomenprints. Als het van het designteam van H&M afhangt, blijft de pyjamatrend nog een seizoen hangen en dragen we deze zomer opnieuw massaal elegante kimono's en luchtige broeken met wijde snit. Stukken die volgens H&M's Head of Design Ann-Sofie Johansson 'de perfecte combinatie van nonchalant en chic vormen'. Helemaal akkoord.

Ook de seventies-trend zindert nog even na en voel je in de tie-dye patronen en de jeans met wijde pijpen. Tomboys kunnen dan weer hun hart ophalen aan de casual stukken die zo van het tennisveld of golfterrein geplukt lijken te zijn. Denk: sweaters, korte broekjes, tube socks en een bomberjack.

Een voorproefje:

studio1

Satijnen blazer, 49,99 €

studio2

Kaftan met palmbomenprint, 69,99 €

studio3

Mouwloze vest, 49,99 €

studio4

Daim bomberjack, 179 €

studio5

Jeansbroek met wijde pijpen en hoge taille, 49,99 €

studio6

Zijden short met flamingoprint, 34,99 €

studio7

Gestreepte kniekousen, 12,99 € voor 2 paar

studio8

Zijden blazer met tropische print, 129 €

Je vindt de collectie vanaf vandaag online en in geselecteerde H&M stores. De Studio collecties zijn telkens in een razend tempo uitverkocht, snel zijn is de boodschap dus!

Natalia Tjurina