Chanel beautylooks recht van de catwalk

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door ELLE België
Chanel beautylooks recht van de catwalk

Chanel Cara Kendall

Karl weet de modewereld seizoen na seizoen te verrassen met spectaculaire shows en bijhorende creaties. Dat was deze week, tijdens een gezellige lunch in Brasserie Gabrielle niet anders. Nadat we de kleren uitvoerig inspecteerden, richtten we onze blik op de netjes opgemaakte gezichtjes van de modellen: die varieerden van sexy cat eyes tot sixties met een twist.

Het defilé van Chanel staat altijd garant voor spektakel. Van een kleurrijke supermarkt tot een feministische betoog door de straten van Parijs. Voor de herfst/winter collectie van 2016, nam Chanel ons mee naar Brasserie Gabrielle waar de modellen aan het einde van de show plaatsnamen voor een uitgebreide - nu ja - brunch.

Cara&Kendall

Onder meer Cara Delevingne en Kendall Jenner defileerden in Chanel jurken, met donkere make-up en een modern opsteekkapsel. Het totaalplaatje was een knipoog naar de jaren 60 en beide dames stalen de show, elke met een compleet verschillende make-uplook.

Donkere tinten

Cara zette haar prominente wenkbrauwen extra in de verf met een donkergrijze oogschaduw, volledig uitgeblend tot in de wenkbrauwen, die bovendien nog eens extra werden ingevuld tot ze pikzwart waren. De rest van haar make-up werd zo neutraal mogelijk gehouden. Cara's slick paardenstaart vulde de mysterieuze look mooi aan.

Cara Delevigne voor Chanel

CaraZwartChanel

De strenge haren en donkere tinten gaven de look een androgyn kantje.

1/

Cat eye

Kendall Jenner ging voor een vrouwelijke jaren '60 look. Geen donkere oogschaduw, wel een sexy cat eye met frivole wing. Afgewerkt met een moderne Franse twist en strakke haarband voor extra glamour. Helemaal Chanel.

Kendall Jenner Chanel

Kendall Chanel

(Stagiaire Mathilde Van Hoof)