Zoolander steelt de show bij Valentino

Gepubliceerd op 10 Maart 2015 door Isabelle Vander Heyde
Zoolander steelt de show bij Valentino

zoolander valentino

Vanmorgen plantte Valentino twee original supermodels op de catwalk. Niemand minder dan Derek Zoolander en ex-rivaal Hansel maakten er hun gesmaakte comeback en vuurden na een jarenlange pauze hun welbekende, smachtende blikken op het publiek af.

Het is ondertussen alweer 14 jaar geleden dat Ben Stiller en Owen Wilson de wereld als Zoolander en Hansel veroverden. Een hitfilm die vandaag een staartje krijgt: de acteurs kondigden tijdens de show van Valentino op de Parijse modeweek een vervolgfilm aan, en dit met een spectaculaire gastverschijning op de catwalk. Anna Wintour leek als enige op de hoogte van de stunt, getuige dit Instagram plaatje in de coulissen van het defilé.

Schermafbeelding 2015-03-10 om 17.09.11Of het optreden in Parijs deel uitmaakte van de opnames, is nog niet helemaal duidelijk. Feit is wel dat de productie van Zoolander 2 reeds van start ging -ook deze keer staat Stiller trouwens in voor de regie- en we de prent tegen februari 2016 in de de filmzalen mogen verwachten. Of er voor Wintour een gastrol is weggelegd, blijft voorlopig een groot vraagteken. For serious! 

Bekijk hier de trailer van Zoolander 1, krijg je al zin in het vervolg?