Fashion Week recap: de mooiste beautylooks

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door ELLE België
Fashion Week recap: de mooiste beautylooks

collage beauty looks

De hectische modeweken zitten er weer op. In Parijs, Milaan, Londen en New York gaven de visagisten van MAC Cosmetics ons een voorsmaakje van de aanstormende beauty trends. We zetten de mooiste looks op een rijtje: 

1/

Nude

Een laagje foundation met een vleugje bronzer en je bent klaar. Weg met pikzwarte mascara, we krullen onze wimpers uitsluitend met een wimperkruller voor een open blik. Om het gezicht op de juiste plaatsen op te lichten, gebruiken we een hydraterende crème of een subtiel laagje vaseline. De minimalistische look werd gespot bij heel wat ontwerpers.

Chloé

Chloé

Moschino

Gigi

 Stella Jean

Stella Jean

Emilio Pucci

Emilio Pucci

Alberto Zambelli

Alberto

2/

Bold

Maak volgende winter een statement met een diep rode berrylip. Van donkerpaars tot een subtiele stain, alsof je net gekust bent. Te onthouden: Een donkere lippenstift doet je lippen smaller lijken. Zijn ze aan de dunne kant, gebruik dan een lipliner in een gelijkaardige kleur en vul je ze in net over de rand.

Houghton

Houghton

 Carolina Herrera

Carolina Herrera

Georgine

Georgine

Giles

GILES

3/

Eyeliner

Visagisten spelen al een tijdje met architecturale eyeliners. Hoe onconventioneler en origineler, hoe beter. En buiten de lijntjes kleuren mag! Te onthouden: Houd de rest van je gezicht neutraal als je voor een opvallende eyeliner gaat.

Suno

Suno

Jean-Pierre Braganza

Jean-Pierre Braganza

Max Mara

Max Mara

 Badgley Mischka

Badgley

The Blonds

The Blonds

4/

kleurenpallet

Kinderlijk onschuld verlegt de grenzen van het schoonheidsideaal. Veel ontwerpers lieten zich inspireren door de aller kleinsten, waarbij felle kleuren en een nonchalante afwerking centraal staan.

Jacquemus

Jacquemus

Jeremy Scott

Jeremy Scott

Maison Margiela

Margiela

(Stagiaire Mathilde Van Hoof)