We love… de diervriendelijke muurtrofee

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door ELLE België
We love… de diervriendelijke muurtrofee

Ekebena.jpg

Plantenliefhebbers, aandacht! Elkebena, letterlijk vertaald als "harmonische Japanse bloemschikkunst", vervangt het traditionele gewei door een kleurrijke plant. 

Een dood dier aan je muur oogt vaak onsmakelijk en is bovendien niet het leukste object om tegen te komen tijdens een nachtwandeling doorheen je huis.  Die griezelige taferelen zijn voorgoed verleden tijd dankzij de fleurige muurdecoraties van Elkebena.

Elkebana is de uitkomst van een samenwerking tussen de Italiaanse ontwerpers Fabio Milito en Paula Studio. De trofeeën zijn uniek en handgemaakt in Italië. Bovendien spaar je de geweien van vele rudolfjes. Double win!

Een eeuwige twijfelaar? Geen probleem, de vaasjes zijn geschikt voor alle planten. Speel met de seizoenen, en wissel eens een keertje van bloem. Een leuke tak met witte bloemetjes in de winter en fleurige lelies of viooltjes in de zomer. Het heerlijke geurtje krijg je er gratis bij.

Bemachtig je originele plantentrofee voor een luttele 99 euro, maar wees er snel bij want de verkoopt stopt op 18 maart.

(Stagiaire Maxime Aerts)