Insta dagboek: Paris Fashion Week dag 3

Gepubliceerd op 5 Maart 2015 door Isabelle Vander Heyde
Insta dagboek: Paris Fashion Week dag 3

paris fashion week dag 2

We will always have Paris... De modemarathon is nog geen dag bezig of onze Instagram account barst al van de prachtige plaatjes. Dries Van Noten, Cédric Charlier, Yang Li en Guy Laroche: dit waren onze hoogtepunten vandaag! 

- Giechelen bij CHRISTOPHE LEMAIRE: bewust of niet, de man stuurde zijn extreem elegante modellen de catwalk op met boezemvormige tassen. Hihi... of zijn we nog niet goed wakker?!

- Vervolgens vallen we als een blok voor het prachtige kleurenpallet van CEDRIC CHARLIER. De verzameling fans van de Belg blijft maar groeien en ook wij horen daar met veel overtuiging bij. Speciale vermelding voor de zalmkleurige teddybeer look. One to watch, to shop and to love!

- Over naar YANG LI, de nieuwkomer die in het vakje "romantische grunge" wordt gestopt. Ook hier vielen fan van de kleuren (robijnrood staat hoog op onze wishlist volgende winter), de glanzende materialen en de strakke snits.

- DRIES VAN NOTEN zat dit jaar in het prachtige Hôtel de Ville paleis verschanst met zijn al even prachtige legertje bohemian-army-chic modellen. Backstage lopen we de Belgische Yumi Lambert en Hanne Gaby tegen het lijf, naast de catwalk zit Kanye West te pruilen en uit de speakers klinkt een prachtige, a capella medley van verschillende wereldhits.

Bekijk hier de hoogtepunten in beeld en volg onze avonturen live op Instagram.