In de koffer van… een Fashion Week redactrice

Gepubliceerd op 5 Maart 2015 door Isabelle Vander Heyde
In de koffer van… een Fashion Week redactrice

samsonite

Wat zijn de absolute essentials van de ELLE redactrices op de Fashion Weeks? We gunnen je een kijkje in onze overvolle koffer: ik ga naar de modeweken en neem mee...

- Een GIGANTISCHE koffer waarin laptop, camera's, 33 paar schoenen, reservejassen, een uitpuilende beautycase en tien kilogram notaboekjes passen. "Pack light" is geen optie... Onze schatkist op wieltjes? Een ultralicht model van Samsonite!

- SNEAKERS! Vergeet hoge hakken, overdag hol je metrostations in en uit, sprint je ontelbare trappen op en spring je nonchalant over hordes streetstyle fotografen -overdrijven doet geen pijn... Enkel en alleen mogelijk met een comfy paar sneakers, dit retro model van Adidas bijvoorbeeld:

Schermafbeelding 2015-03-04 om 17.37.02

- Een wijde MANTEL: lekker warm en ideaal om camera, handtas, notablokjes, visitekaartjes en overig papierwerk in op te slaan. Geloof ons, wij lopen er tijdens de modeweken bij als louche straatventers... Al moet je het stijlgehalte van dit sleutelstuk niet onderschatten: hoe underdressed je look ook is, een klassieke mantel in camel tinten zorgt voor een instant upgrade. Ontdek hier alvast een fijne selectie.

- Een ZONNEBRIL met sterallures! Om gigantische wallen te verbergen (het metrohoppen eist zijn tol), om front row als een echte diva tussen de sterren neer te ploffen, om de verblindende flitsen van de aanwezige fotografen te weerstaan of gewoon om ongegeneerd te kunnen mensenkijken... Redenen genoeg om een strategisch paar brilglazen in te slaan! De ontwerpen van het Belgische Komono voldoen exact aan die eisen.

- Last but not least: een opvallende IPhone cover, omdat het modevolkje zichzelf veel te serieus neemt en een beetje lachen nooit kwaad kan... Modekomiek Jeremy Scott lanceerde tijdens Milan Fashion Week voor Moschino alvast deze vrolijke creaties:

image1xxl (1)