Fashion news: wat je vandaag moet weten

Gepubliceerd op 6 Maart 2015 door ELLE België
Fashion news: wat je vandaag moet weten

Fashionnews.jpg

Jean-Paul Gaultier maakt een comeback, een oude, nooit eerder gepubliceerde naaktfoto van Kate Moss duikt op en het Antwerpse modeparadijs breidt uit met een nieuwe hotspot. 

Kate Moss

Er is oude naaktfoto van Kate Moss opgedoken! Op zich niets nieuws, topmodel Kate Moss liet zich tijdens haar carrière wel vaker naakt fotograferen. Moss geeft op de foto trouwens niet alles prijs, een zwarte balk verbergt haar tepels waardoor een en ander nog aan de verbeelding wordt overgelaten. De foto dateert van 2012 en werd gemaakt door fotografenduo Mert and Marcus.

Antwerpen.jpg

Modeliefhebbers, opgelet! De Antwerpse shop "Clouds of fashion", de winkel van Laurentine Van Landeghem (22 jaar), heeft vandaag de deuren geopend in de Nationalestraat. Hét walhalla voor wie houdt van betaalbare stukken geïnspireerd op de laatste modetrends. Alleen daarheen om als eerste de lente-zomercollectie aan de haak te slaan!

Justin Timberlake en Jessica Biel

Jaloezie alom want Justin Timberlake heeft vandaag dé schattigste verjaardagsfoto ooit op Instagram gepost. Op de foto zien een zwangere  Jessica Biel helemaal in love met hubby Justin, met het onderschriftje: 'Happy Bday to the sweetest, most GORGEOUS, goofiest, most BAD-ASS chick I know. You make me smile 'til it hurts. I love you like crazy! --Your Huz.' Smelten!

David Walliams en Lara Stone

Triest nieuws want Lara Stone en David Walliams gaan na vijf jaar huwelijk scheiden. Dat nieuws is bevestigd door verschillende bronnen.  Het koppel leerde elkaar in 2009 kennen, nog geen jaar later ging de 'Little Britain'ster op zijn knieën. Geruchten doen de ronde dat Stone de scheiding heeft aangevraagd. David zou dan weer in zak en as thuis vertoeven, terwijl het Nederlands topmodel tijdelijk ergens anders woont met hun zoontje Alfred en hond Bert. Fingers crossed voor een spoedige verzoening.

Jean-Paul Gaultier

Dé comeback van de dag is zonder twijfel die van Jean Paul Gaultier. De Franse ontwerper kondigde vorig jaar nog de stopzetting van zijn ready-to-wearcollectie aan, maar afscheid nemen bestaat kennelijk niet want nog geen half jaar later is de modegoeroe terug. Hij brengt samen met - de vijf na grootste retailer in de wereld - Seven and i Holdings Co. een betaalbare ready-to-wearcollectie uit van hoge kwaliteit, dat belooft! De collectie bestaande uit 50 stukken zal twee seizoenen lang meedraaien.Toch is er een keerzijde aan de medaille: de lijn zal enkel te koop zijn in Japan bij Seibu en Yokado. De collectie hangt daar vanaf 1 oktober in de rekken. (MA)